2104944414 Δαιδάλου 25, Νίκαια acnlift@hotmail.com
hero image
 
 
 
 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η σωστή εγκατάσταση του ανελκυστήρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια και την σωστή λειτουργία του.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, το αισθητικό αποτέλεσμα και τη χρήση ποιοτικών υλικών, η εταιρεία μας “A.C.N. ELEVATOR”, μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση παντός τύπου ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες, μεζονέτες, εμπορικά κέντρα και επαγγελματικούς χώρους στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.

Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στα μέτρα και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας, παρέχοντάς τους ένα εύρος επιλογών και φροντίζουμε για την έγκαιρη ενημέρωσή τους σε ό,τι αφορά τους ανελκυστήρες τους.

Στην εταιρεία μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα θαλάμων, θυρών και μπουτονιέρων διαφορετικών χρωμάτων και υλικών ώστε να πετύχετε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το κτίριό σας.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η συντήρηση των ανελκυστήρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του. Ο ανελκυστήρας που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ασυντήρητος αποτελεί κίνδυνος και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την σωστή και τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας, ώστε να αποφύγετε την φθορά των εξαρτημάτων του και την εμφάνιση βλαβών που θα σας επιφέρουν οικονομική επιβάρυνση και θα μειώσουν τον κύκλο ζωής του ανελκυστήρα.

Με έμφαση στην λεπτομέρεια ελέγχουμε τις διατάξεις ασφαλείας και γενικά τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα, φροντίζουμε για την λίπανση και καθαρισμό των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων βλαβών και απορρυθμίσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Εξαιτίας της συνεχούς χρήσης του ανελκυστήρα με το πέρασμα των χρόνων σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή - εκσυγχρονισμό του. Επίσης οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις προτάσσουν εξελιγμένα εξαρτήματα κάνοντας απαραίτητο τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα και των συστημάτων ανύψωσης.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ανελκυστήρων μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή αλλά και τον εκσυγχρονισμό - ανακαίνιση κάθε ανελκυστήρα στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.

Με διαρκή παρακολούθηση και ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες στο χώρο των ανελκυστήρων, σας εγγυόμαστε την άψογη και άμεση επισκευή του ανελκυστήρα σας και σας προσφέρουμε τις πιο αποδοτικότερες λύσεις για παλαιούς ανελκυστήρες κάθε τύπου.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ