2104944414 Δαιδάλου 25, Νίκαια acnlift@hotmail.com
hero image
 
 
 


A.C.N. ELEVATOR
Εγκατάσταση, Συντήρηση & Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων Νίκαια Αττική

Η εταιρεία μας “A.C.N. ELEVATOR” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νίκαια, αποτελεί μία δυναμική ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο των ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ανελκυστήρων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει την σωστή εγκατάσταση, συντήρηση, εκσυγχρονισμό και επισκευή ανελκυστήρων και κυλιόμενων διαδρόμων στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.


 
 
 
 
 
 


Σήμερα διαθέτοντας υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε έργα ανεξαρτήτως μεγέθους, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα, που καλύπτουν κάθε ανάγκη ανύψωσης ανθρώπων σε κάθε είδους κτίριο. Οι λύσεις που προτείνουμε μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες όλων των τύπων κάθετης και οριζόντιας διακίνησης ατόμων ή φορτίων.

Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η αξιοπιστία, η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα και ο σεβασμός στον Πελάτη. Οι άξιες αυτές καθοδηγούν την καθημερινή δραστηριότητα μας και αποτελούν το θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξή μας.

Επιπλέον, η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στηρίζουν την δυναμική της εταιρείας μας.

Η απασχόληση ικανών και εξειδικευμένων συνεργατών σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή προμηθευτών, την χρήση ποιοτικών υλικών και προηγμένων τεχνολογικών μεθόδων, διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση την άρτια εργασία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια με πίστη, αφοσίωση και όραμα, η εταιρεία μας, διατηρεί σταθερές αρχές και τις αξίες που διέπουν τη σωστή λειτουργία των ανελκυστήρων.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ